پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1403/09/06

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دکتر مسلم شریفی، رئیس مرکز سیاستگذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، از برگزاری هفتادومین جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، در دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد.

 


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاستگذاری سلامت استان، رئیس این مرکز، بیان داشت: بعد از گذشت هفتاد جلسه از جلسات ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا، متأسفانه پیش‌بینی‌ها براین است که کرونا همچنان وجود خواهد داشت و به احتمال زیاد بعد از بازگشایی مدارس و بازگشت زوار اربعین حسینی، موج بعدی آن در راه است؛ بنابراین می بایست تمهیدات و آمادگی لازم برای مقابله با موج بعدی را تدارک ببینیم.


 دکتر مسلم شریفی، در پاسخ به وجود محدودیت ها و خلأ قانونی برای اجبار مردم و حتی پرسنل ادارات به انجام واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه های بهداشتی، گفت: با وجود برخی محدودیت‌های ناشی از ستاد ملی، اختیاراتی نیز به استان ها داده شده که ذیل این اختیارات می توان ابتدا از نهادهایی چون آموزش و پرورش، صدا و سیمای استان و سایر نهادها، حمایت طلبی و سپس متناسب با آن اقدام نمود.


دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید ۱۹، اضافه کرد: در صورتی که مدیران شبکه های بهداشت نمی‌توانند در جلسات ستاد دانشگاهی شرکت نمایند، معاون بهداشتی آنان می بایست با اطلاعات و اختیارات کامل در جلسات ستاد حضور یابند.


معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان دانشگاه نیز، اظهار داشت: روند بیماری در کشور و استان رو به کاهش است به گونه ای که میزان موارد مثبت نمونه های دریافتی از ۳۷ درصد در هفته گذشته به ۱۶ درصد، در هفته فعلی کاهش یافته است.


پس از ارائه تحلیل اثر واکسیناسیون بر روند بیماری توسط همکاران معاونت درمان، دکتر عوض پور معاون درمان این معاونت، خاطر نشان کرد: تحلیل درست اثر واکسیناسیون بر روند بیماری مستلزم کنترل شاخص های متعددی چون، دریافت به موقع واکسن، ایجاد آنتی بادی در بدن بیمار و سن افراد دریافت کننده هستیم تا بتوانیم اثرات دقیق واکسن بر روند بیماری را به صورت علمی و دقیق بسنجیم.


مهندس یاوریان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده، ضمن ارائه گزارش وضعیت کرونایی این شهرستان، ابراز داشت: عادی انگاری بیماری و استقبال بسیار ضعیف مردم از انجام واکسیناسیون و کمبود پزشک از مهمترین دغدغه های این شهرستان در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به این شهرستان است.


همچنین، خانم دکتر وفاپور سرپرست بیمارستان شهید بهشتی یاسوج، گزارشی از وضعیت بستری بیماران در این بیمارستان ارائه کرد و گفت: روند مراجعات و به تبع آن تعداد بستری ها رو به کاهش است و ظرف ده روز گذشته هیچ گونه فوتی کرونایی نداشتیم.


به گزارش وبدا، این جلسه با حضور دکتر مسلم شریفی رئیس مرکز سیاست­گذاری سلامت استان و دبیر ستاد دانشگاهی مقابله با کووید 19، دکتر محمد مهدی بانشی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، مهندس علی حسن احمدی پور مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، دکتر فراز محمدیان رئیس واحد آمار، ذوالفقار دیودل مدیر روابط عمومی دانشگاه و کارشناسان مرکز ساستگذاری سلامت استان در سالن آفتابگردان دانشگاه و حضور ویدئو کنفراسی مدیران و معاونین بهداشت شبکه های بهداشت و درمان، رؤسای بیمارستان های استان و سایر اعضای ستاد دانشگاهی استان برگزار و در مورد وضعیت بیماری در کشور و استان و موج احتمالی بعدی و چالشها و راهکار های مقابله با آن به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.